Këta artistë janë përfshirë në KËSAJ FAQEJE:
Klikoni linkun dhe hidhen në NENIN


**PER ELLINGSEN ** TEDDY GRIMSAD/Mp3** FRANCIE CONWAY**
**CYNTHIA LEIGH ANNE**

**JAMES RALEIGH JONES **NICK MACKENZIE/VIDEO**
**JETTE MADSEN **
**AAGE NORDHEIM** HEIDI HAUGE** KARI TAPIO/VIDEO** EMM RADIO** **CLAS OHLSON** KEITH WHITLEY/VIDEO** TEDDY GRIMSTAD/VIDEO**

Për të parë të gjithë përmbajtjen lëvizni poshtë pa
hedhur në seksionet e faqes

Flag Counter


Shqipëria
Faqe 1

KLIKO PAGE - arrow tjetër 2
Botim Shqipëria

*****KJO ESHTE FAQE*****
*****E*****
*****TEDDY GRIMSTAD******


Dëgjoni DHE BLERJA Muzikë Teddy GRIMSTAD së

OUR RIVER KEEPS ON FLOWING
FRANCIE CONWAY

Klikoni mbi një foto
Shkruani për çdo faqe


PER ELLINGSEN** TEDDY GRIMSAD ** FRANCIE CONWAY ** CYNTHIA LEIGH ANNE

Per Ellingsen **** Teddy Grimstad ****Francie Conway **** Cynthia Leigh Anne

Në kërkim të një ylli
Dëgjoni CANADA´s Një COUNTRY QUEEN
CYNTHIA LEIGH ANN

DHE TEDDY GRIMSTAD Në Duet IF I NEEDED YOU
!! Kliko mbi foto ASAJ !!

Kthehem në kryeP


Në NashvilleJETTE MADSEN

Kthehem në krye
COUNTRY Mbretëresha
Kopenhagen
DANIMARKË

kliko mbi foto
Jette Madsen
Teddy Grimstad

Nga menuja në të majtë tuaj
ZGJIDHNI stacion radio
më i madh Muzikë NË VEND
Nga e gjithë bota

DriversCollection.com
Njëri prej bibliotekës më të madhe
të lirë neto e shoferëve pajisje
EMM RADIO OREGON

Kthehem në krye
EMM * RADIO * It´s A Country " THANG "
Kliko në flamurin dhe dëgjoni LIVE
Në EMM RADIO
Me një dhe vetëm
RICK DAYTON

Shitja këngët e mia në EMM RADIO
JAMES RALEIGH JONES


Kthehem në krye

PËR BLERJEN dhe të dëgjojnë J.R, JONES´s Muzikë

*****Kliko Në J.R.'s foto******
Të sërish J.R.´s VIDEOS.

Kliko mbi foto Band nga B.B. King

Ajo hap një menu në të majtë në ekranin tuaj

Kur ju luani VIDEO !!!!!
SHËNIM shigjeten Në riprodhuesin !!!!!!

Duke klikuar shigjeten ju fitoni ekran të plotë.
Për Kthehu tek Menu Video
Kliko Esc në tastierën

J.R. Jones

LIVE Në B B KING´s

Në NASHVILLE

J.R.- B.B.King - NASHVILLE
Kthehem në krye

Dhe gjithashtu nga

FULL HOUSE LIVE

NASHVILLE


AAGE NORDHEIM

Kthehem në krye

Përgjigja e vetme NorvegjisëWAYLON JENNINGS
SHKO TE

OAGEE - Aage Nordheim
Nga PORSGRUNN, Norvegji
Kliko mbi foto për të ardhur në faqen e tij në shtëpi

Ai është gjithashtu PERFECT CD / DVD PRODHUESI COVER


Unë MUND garantuar COVER AI BËN janë të mira
Ai e bën atë për mua - Teddy Grimstad


HEIDI HAUGE

Kthehem në krye

kliko këtu për
të shkuar në

Heidi Hauge´s Faqe Hyrëse
Këtu janë videot nga


KARI TAPIO

Kthehem në krye

VIDEOT

MYRSKYN JÄLKEEN


Të klikoni në flamurin

KEITH WHITLEY

Kthehem në krye

VIDEOT

DON´T CLOSE YOUR EYES


Të klikoni në flamurin

NICK MACKENZIE

Kthehem në krye

VIDEOT

JUANITA


Të klikoni në flamurin

TEDDY GRIMSTAD

Kthehem në krye

VIDEOT

THE LONG BLACK VEIL
AND MORE


Të klikoni në flamurinCLAS OHLSONKthehem në kryeCLAS OHLSON
TURKU
FINLAND
YOUR STOP TO SHOP
Klikoni në banderolën
Për të hyrë në SHOP

TOMAS VÄHÄ-KOSKELA

C E O


Në shërbimin tuaj
Thirrni këtë numër

020 111 2370 IN FINLAND

International Thirrni +358 20 111 2370
Kthehem në krye


Ja ku jam në The Arena Wembley në Londër
Country Festivali Pashkëve 1989

Nevojë për një shofer Një DEVICE?
Try DriverGuide.com
SPECIALE MY MARTIN dobro nga 1958Kthehem në krye


LOGO from Radio 365

Radio Grimstad Logo
About Radio Grimstad | Site Map | Privacy Policy | Contact Us |
©1997-2012
Teddy Grimstad/Grimstad Radio | Streaming Server Provided
By LOOPIA-SWEDEN